Clarity ELS beter in Engels

Reactie

Reacties van klanten

U kunt een reactie achterlaten via het contactformulier

Clarity English Language services
CCC

Wat is er zo bijzonder aan de cursus CC&C? Dat het helemaal niet lijkt op een cursus? Dat je iets leert terwijl je helemaal niet het gevoel hebt dat je aan het leren bent? Dat je soms naar woorden aan het zoeken bent en dan weer verbaasd merkt hoe het lukt om precies te zeggen wat je bedoeld maar dan in het Engels? Of toch vooral dat het zo gezellig is en dat je het samen doet? Op zoek naar een cursus die me zou helpen om wat makkelijker en met minder schroom Engels te praten kwam ik bij Clarity terecht. Het was een schot in de roos. De speelse, creative maar toch doordachte begeleiding van Debbie en Clary zorgen ervoor dat je uitgenodigd wordt om te praten. De onderwerpen worden vooraf aangekondigd zodat je je voor kunt bereiden. De feedback achteraf is altijd positief en je kunt er verder op door gaan of niet. Kortom CC&C is een cursus die ik zeker zou aanbevelen!

Hanneke -     01-08-2022

De creatieve manier van lesgeven

Na lang zoeken naar een leuke cursus Engels en verschillende cursussen uitgeprobeerd te hebben, kwam ik uit bij CC en C van Clary en Debbie. Wat een verademing! Op een speelse manier wordt de grammatica en uitspraak verweven in de lessen, de sfeer is prettig en ontspannen waardoor ik steeds meer in het Engels durf te praten. De feedback wordt altijd op een positieve manier gegeven. Wat mij ook aanspreekt is de creatieve manier van lesgeven, steeds zijn er wisselende werkvormen en ik ben vaak verrast over hetgeen Clary en Debbie weer bedacht hebben. De lessen zijn niet alleen leerzaam maar ook gezellig.

Josette -     18-07-2022

Leerzaam en inspirerend

Al enige jaren volg ik Engelse lessen bij Clary en Debbie. Zij weten een huiselijke sfeer te creëren waarin je je echt op je gemak kunt voelen. De lessen zijn altijd leuk, leerzaam en inspirerend. 

Anneke -     06-06-2020

Over je schroom heen

Coffee, Cake and Conversation --- Leuk...Lekker én Leerzaam.....;-) Voor mij is de reden om op Engelse les te gaan, de behoefte om wat van mijn schroom kwijt te raken en het makkelijker durven te spreken. En.. óók daarmee slagen Clary en Debbie in hun opzet om op hun ongedwongen wijze je keer op keer met een fijn gevoel weer naar huis te laten gaan.. Thanks dames, jullie zien mij weer terug. 

Hans -     04-05-2019

Plezier

Met veel schroom ben ik begonnen aan de cursus CC&C. Maar wat was het leuk, inspirerend en verrijkend! De lessen zijn zo praktisch en zo leuk om voor te bereiden. Het continue spreken in het Engels is soms lastig, maar met zo'n positieve feedback durf je er helemaal voor te gaan. En wat een plezier levert dat op!  Debbie en Clary zijn zeer inspirerende begeleiders.

Marijke -     23-11-2018

Cherry on the Cake

Men neme:
een huiskamer met een flinke grote tafel; een niet te groot aantal enthousiaste leergierige cursisten; 2 bevlogen, zeer capabele "juffen", waarvan 1 native speaker; een weloverwogen keuze uit de Engelse poezie van heden tot Shakespeare; een zeer gevarieerde, speelse en creatieve aanpak, met daarbij ook steeds eigen inbreng van de cursisten; soms huiswerkopdrachten, b.v. verzin een begin of eind aan een gedicht in de vorm van een klein verhaaltje, of..bij een gedicht over een vogel, welke vogel zou jij willen zijn en waarom; fantastische samenvattingen van alles wat besproken is.

Dit zijn de ingredienten voor een heerlijke cake, maar.... the cherry on the cake is de blije humor, waardoor elke bijeenkomst plezier en ontspanning brengt.

Christien -     23-11-2018

Leerzaam

Ik vond de cursus heel leerzaam en ook smakelijk gezellig met het gebak en koffie en thee. De groep was klein met 5 personen waar bij je persoonlijke aandacht kreeg.

Lia -     23-11-2018

Inspiratie

Na de beest te hebben uitgehangen op de middelbare school tijdens de Engelse les blijk je daar later spijt van te hebben. Gelukkig zijn er twee reddende engelen Clary en Debbie die ervoor zorgen dat je ook op een geweldig leuke manier de schade kunt inhalen. Fijne conversatielessen met veel pret en enthousiasme; een bron van inspiratie!

Ellen -     06-11-2018

Poëtische reis

Ik heb met heel veel plezier een poëtische reis rond de wereld gemaakt. De cursus The Cherry on the Cake was heel erg leuk en heel leerzaam. Ik hoop dat Debbie en Clary volgend seizoen weer zo'n leuke cursus zullen aanbieden. Ik ben dan zeker weer van de partij!

Ingena -     09-06-2016

Ongedwongen

Een goede manier om ongedwongen m'n Engels te verbeteren.
Iedere woensdag ga ik met veel plezier naar Coffee,Cake en Conversation.
De cursus is laagdrempelig en gezellig. De kleine groep bevordert echt om goed Engels te leren spreken.

Elly -     02-09-2016

Absolutely loved it

Two years ago I enrolled in the Poetry course and absolutely loved it! Then last year Clarity ELS started with a Shakespeare course. I am an avid reader but always shied away from reading his works. So I enrolled, apprehensively. It was so wonderful to read Macbeth together. We read out loud, we acted some scenes and the last meeting we watched a recent rendition of the play. I can't wait for next year, when we are going to read a comedy!

Mickey -     08-06-2016

Clarity English Language services