Klanten aan het woord

Reacties (8)

 1. Een goede manier om ongedwongen m'n Engels te verbeteren.
  Iedere woensdag ga ik met veel plezier naar Coffee,Cake en Conversation.
  De cursus is laagdrempelig en gezellig. De kleine groep bevordert echt om goed Engels te leren spreken.

  Elly


  Elly - 02-september-2016 om 17:27
 2. Ik heb met heel veel plezier een poëtische reis rond de wereld gemaakt. De cursus The Cherry on the Cake was heel erg leuk en heel leerzaam. Ik hoop dat Debbie en Clary volgend seizoen weer zo'n leuke cursus zullen aanbieden. Ik ben dan zeker weer van de partij!


  Ingena Wolf - 09-juni-2016 om 16:52
 3. Altijd al een beetje er tegenop gezien om aan Shakespeare te beginnen? De Shakespeare cursus is een toegankelijke en gezellige manier om de prachtige literatuur van Shakespeare te lezen. Dit jaar hebben we gesmuld van 'Macbeth'. Het leuke aan samen lezen is de mogelijkheid om over het gelezene te discussiëren en in de symboliek van de taal te duiken. Ik heb genoten van de cursus en van mijn kennismaking met Shakespeare. Een aanrader!


  Ingrid - 09-juni-2016 om 15:12
 4. Two years ago I enrolled in the Poetry course and absolutely loved it! Then last year Clarity ELS started with a Shakespeare course. I am an avid reader but always shied away from reading his works. So I enrolled, apprehensively. It was so wonderful to read Macbeth together. We read out loud, we acted some scenes and the last meeting we watched a recent rendition of the play. I can\'t wait for next year, when we are going to read a comedy!


  Mickey van Dijke - 08-juni-2016 om 15:27
 5. Voor wie hier interesse in heeft: Een nieuwe reeks lessen om je Engels op te halen. Ik heb het gedaan en vond het superleuk en gezellig. Onder het genot van een kop koffie -in mijn geval een kopje thee, een heerlijk stukje zelfgebakken taart, lieve mensen en in een gemoedelijke sfeer mijn Engels weer opfrissen. Perfecte combinatie als je het mij vraagt! Gewoon omdat het leuk is. (Kreeg deze vakantie zowaar twee complimenten dat mijn Engels zo goed was!). Thanks Ladies van CCC (Coffee, Cake and Conversation)
  Ik wens jullie een gezellig seizoen toe!


  Madeleine - 19-augustus-2015 om 13:53
 6. Sinds September 2014 doe ik mee met Coffeeshop, Cake & Conversation.
  Elke week converseren we over weer een ander onderwerp, bedacht door Debbie en Clary. En het is altijd weer heel inspirerend en uitdagend om dat samen met elkaar te doen. En dat allemaal onder het genot van een heerlijke cappuccino of thee en een heerlijk stukje eigengebakken cake (iedere week weer anders) dit is de leukste Engelse les die ik ooit heb gehad.
  Deze zomer stop ik even, maar in September ga ik weer door
  Marjo


  Marjo - 02-juni-2015 om 13:36
 7. Het was een effectieve en ook gezellige manier om mijn Engels op te halen! Na mijn eerste bezoek aan het buitenland bleek mijn Engelse kennis echt vergroot waardoor ik mij veel makkelijker en professioneler kon uitdrukken. Esther Boekel


  Esther Boekel - 30-mei-2015 om 14:45
 8. Om op een informele manier, spelenderwijs, jouw schoolbankenkennis weer op te halen is dit een hele geschikte cursus.
  Spelenderwijs omdat je via quizvragen, korte verhaaltjes aan elkaar vertellen etc, ongemerkt door Clary & Debbie bijgespijkerd wordt.
  Door de wekelijkse (korte) opdrachten wordt je weer aan het denken gezet en getriggerd :bv. neem iets mee van huis wat belangrijk voor jou is en vertel hier iets over / jouw leukste vakantieherinnering etc.
  Zo wil jij zelf iets graag vertellen en jouw nieuwsgierigheid naar de verhalen van de medecursisten dwingen jou ook om te luisteren.
  Kortom, heerlijke cake en koffie, jouw eigen herinneringen en interesses en van de medecursisten komt voorbij en jouw Engels wordt weer opgefrist.
  Greetings Mirjam


  Mirjam - 21-mei-2015 om 11:18

U kunt hier een reactie toevoegen (deze verschijnt niet direct op de website)